Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Αλκυονίδες μέρες?

Καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη ανάρτηση για το 2010 και εύχομαι σε όλους να πάει το νέο έτος όπως ακριβώς το θέλουν χωρίς δυσάρεστες αλλά μόνο με ευχάριστες εκπλήξεις!

Πριν από τις μέρες των Χριστουγέννων λοιπόν, είχα ακούσει εδώ κι εκεί ότι ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός την ημέρα των Χριστουγέννων…Ε λέω από το να βρέχει καλά είναι δεν πειράζει…Όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλες οι μέρες των εορτών θα πάνε έτσι…Ως που θα πάει αυτό δλδ?! Θα έχουμε χιόνια το Πάσχα που συνήθως ξεκινά η άνοιξη και άνοιξη τον Ιούνιο που συνήθως είναι ήδη καλοκαίρι? Έχουμε τόσο καιρό αλκυονίδες μέρες? Έχει αρχίσει τόσο άμεσα και τόσο πολύ να αλλάζει το κλίμα? Τι να υποθέσω δεν ξέρω…Και μετά πώς να μην κρυολογήσεις άμα βγαίνεις έξω ντυμένος κρεμμύδι, σκας μετά γιατί κάνει ζέστη και τελικά την αρπάζεις γιατί κάπου εκεί έχει ένα ανεπαίσθητο αεράκι που σε χαροποιεί και σε δροσίζει?! Ίδωμεν…
Περαστικά σε όσους την έχουμε αρπάξει και για τους λάτρεις του σκι (εγώ είμαι απλά φίλος) που έχουν απηυδήσει από την αναμονή έχω να συστήσω κανένα λεξοτανιλ γιατί δεν τους βλέπω καλά φέτος! Ηρέμησε αδερφέ! Ηρέμησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου